Абонамент за бюлетин
Двойничка
-10%

Двойничка

ISBN: 9786192440336
Издател: ИнфоДАР
Издадена: 2021
Брой страници: 400
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 16.90 лв.
Цена: 15.21 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри, Криминалета
Поредицата за Ризоли и Айлс продължава с романа „Двойничка“

В работата си съдебният патолог д-р Мора Айлс се е сблъсквала многократно със смъртта, често пъти с жертви на най-жестоки убийства, но за първи път пред нея на масата за аутопсии лежи нейното тяло.


Това е тялото на убита пред дома й жена, която прилича изключително много на нея самата. Коя е тази жена? Какво е търсила пред дома на д-р Айлс? Тя ли е била мишената или убиецът я е сбъркал със самата Айлс?

Това са само първите въпроси, на които Ризоли и Айлс трябва да отговорят. Разследването на това убийство ги въвлича в сложна мрежа от чудовищни престъпления, извършвани в продължение на десетки години. А времето не чака, защото убиецът е на свобода и продължава да убива.

„Двойничка“ - един невероятен трилър, който ще ни държи будни дълго след като сме го прочели. Безспорно сред най-доброто, написано от Тес Геритсън
Publishers Weekly нарича Тес Геритсън „Кралицата на медицинския трилър“.

Тя е лекар по образование, завършва Станфордския университет и след това специализира в Калифорнийския университет в Сан Франциско. По време на бременността си започва да пише романи и това променя живота й.

След успеха на първите си книги тя се отдава изцяло на писане. Книгите й са издадени в повече от четиридесет страни и имат общ тираж от над 30 милиона. Има редица награди. Най-известните й романи са от поредицата за Ризоли и Айлс, по която ТНТ направи много популярен сериал, излъчван и в България.

С романа „Двойничка“ Инфодар възобновява една от най-успешните си поредици - „Криминални досиета“. Това е четвъртата издадена от нас книга от поредицата за Ризоли и Айлс след „Хирургът“, „Чиракът“ и „Грешникът“.

Книги, подобни на "Двойничка"

Изчезналите
-10%

Изчезналите

Тес Геритсън

15.21 лв.
Първата лъжа печели
-10%

Първата лъжа печели

Ашли Елстън

17.99 лв.
Лондонски мостове

Лондонски мостове

Джеймс Патерсън

8.50 лв.
Терапията

Терапията

Себастиан Фитцек

22.00 лв.
Убийства във Флийт Хаус

Убийства във Флийт Хаус

Лусинда Райли

19.95 лв.

Други книги от Тес Геритсън

Коментари за "Двойничка"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах