Абонамент за бюлетин
Двойна реалност
-5%

Двойна реалност

ISBN: 9786190012061
Издател: Фабер
Издадена: 2020
Брой страници: 338
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 17.00 лв.
Цена: 16.15 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Българска литература, Проза, Трилъри, Криминалета
Августина Славова, или както обича да я наричат Ава, е българска писателка на криминални романи, която живее в САЩ. В миналото си тя е работила за Интерпол, Европа като профайлър и криминален психолог, както и няколко години като частен детектив в Ню Йорк.

„Двойна реалност“ е загадъчен и страстен трълър, който изостря въображението.

Всичко започва от срещата й с тайнствена дама на име Ийв Марийн, която има тъмни тайни в своето минало. Тъжната и потресаваща история на жената пробужда любопитството на младата авторка. Тя, също така, копнее да си припомни вълнението от разследването на криминални престъпления.

Мистерията отвежда Ава в Лос Анджелис, където се оказва, че върлува опасна престъпна групировка начело със силния, влиятелен, но и безскрупулен Харди Зото. Писателката трябва да се изправи срещу зло, каквото не си е и представяла.

Пътят й се пресича с екип на ФБР, които разследват убийство на младо момиче от Румъния, жертва на секс-трафик, за което престъпната организация е отговорна. Тя се съгласява да съдейства на отдела разследващи по случая, но скоро осъзнава, че не всеки е такъв, за какъвто се представя. Писателката се влюбва в един от федералните агенти на име Ийтън Уилямс, но дали може да му вярва?

Изправена пред възможността тя, самата, да се превърне в жертва на престъпниците, Ава трябва да направи избор – да преглътне страха и да се бори с всичките си сили, или да се оттегли. Много човешки съдби са заложени на карта и тя трябва да преодолее личните си проблеми и несигурност, за да направи правилната преценка.

Историята поставя читателя в една неясна реалност – съществуват два паралелни свята, всеки по свой начин едновременно истински и лъжлив. Не липсват борба, страст, вълнение и силни емоции.

Книги, подобни на "Двойна реалност"

Завръщане от сенките
-5%

Завръщане от сенките

Калина Тачева

16.15 лв.
Петият гвоздей
-10%

Петият гвоздей

Димитър Петров

18.00 лв.
Да откраднеш сърцето на Дявола

Да откраднеш сърцето на Дявола

Даян Шаер

20.00 лв.
Мъртвешко парти

Мъртвешко парти

Димитър Цолов

14.00 лв.
Мъст. Никой не може да избяга от сянката си

Мъст. Никой не може да избяга от сянката си

Емил Минчев

17.99 лв.

Други книги от Калина Тачева

Коментари за "Двойна реалност"
Станислав Климентов - 06/11/2020
Препоръчвам! Авторката чрез своята главна героиня разказва вълнуваща история, преприлта сюжети и преобръща реалността тъкмо когато си убеден, че знаеш какво ще се случи. Интересна и запомняща се книга, която носи послание.

Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах