Абонамент за бюлетин
Да получиш любовта, която искаш
-5%

Да получиш любовта, която искаш

ISBN: 9786190102472
Издател: Изток-Запад
Издадена: 2018
Брой страници: 376
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.50
Корична цена: 19.00 лв.
Цена: 18.05 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Философия, психология, етика, Познай себе си, Любов и брак
Бракът не е статично състояние, a психологическо и духовно пътешествие. Започва във възторга на първата тръпка, преминава с лъкатушене през подводните скали на себеткриването и постига кулминация в създаването на интимен, жизнерадостен и продължителен съюз. Пълният потенциал на подобна връзка зависи не толкова от способността ви да привлечете идеалния партньор, а от желанието ви да опознаете скритите страни на собствената си личност.
Д-р Харвил Хендрикс

Чувствате се разочаровани, обезсърчени или нещастни във връзката си? Струва ви се че не получавате любовта, която искате? Време е за промяна.

Запознайте се с една от най-успешните книги за интимни взаимоотношения, превърнала се в класика в жанра и помогнала на милиони двойки да върнат любовта във връзкaтa си. Да получиш любовта, която искаш е преведена на повече от 50 езика и се използва за брачна терапия в редица държави по света.

Д-р Хендрикс описва хронологично етапите на връзката – привличане, романтична любов и борба за власт. С проницателност и дълбоко разбиране ни разкрива причините за дисфункционалното поведение и проблемите във връзката, помагайки ни да осъзнаем и да избегнем грешките в отношенията ни. Авторът разглежда методите за постигане на „съзнателен брак", където ранните фази на романтиката са отново събудени, а конфронтацията бавно се замества с израстване и подкрепа. Накрая д-р Хендрикс предлага серия от доказали ефективността си упражнения, благодарение на които достигаме до дълбоки прозрения за нас самите и отношенията ни с партньора, до разрешаване на конфликтите и връщане на живеца във връзката. Стъпка по стъпка се учим да се освобождаваме от самоунищожителното поведение и да получваме повече обич, подкрепа и удовлетворение във връзката си.

---------------

Тази книга разглежда динамиката на брака и защо двойките понякога засядат в модели на поведение, които ги карат да се чудят защо изобщо са се влюбили един в друг. Авторът разглежда това като следствие от несрещнати нужди в детството. Тогава, не съвсем случайно, попадате на партньор, който до голяма степен отразява негативните качества на родителите, които не са могли да отговорят на тези нужди.

Читателско мнение

Книги, подобни на "Да получиш любовта, която искаш"

Само за мъже. 42 шанса за Нея и Него
-10%

Само за мъже. 42 шанса за Нея и Него

Росен Кутелов

17.10 лв.
Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния
-10%

Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния

Алън Пийз, Барбара Пийз

17.01 лв.
8 правила на любовта
-10%

8 правила на любовта

Джей Шети

17.99 лв.
Седемте навика на високоефективния брак
-10%

Седемте навика на високоефективния брак

Стивън Кови

16.20 лв.
Революция на връзките

Революция на връзките

Клое Маданес

27.50 лв.

Други книги от Д-р Харвил Хендрикс

Коментари за "Да получиш любовта, която искаш"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах