Абонамент за бюлетин
Дарба
-10%

Дарба

ISBN: 9789546558107
Издател: Бард
Издадена: 2018
Брой страници: 320
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 16.99 лв.
Цена: 15.29 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Свети Валентин
История за страдание, предателство и триумф!

Изоставена от майка си на седемгодишна възраст, Александра Уинслоу намира утеха в криминалните романи, които чете с грижовния си баща. Скоро сама започва да пише страховити и кървави криминални истории с умение и въображение, неприсъщи за възрастта ѝ. След ранната смърт на баща си четиринайсетгодишната Алекс заживява в манастир. Там в лицето на монахините открива двайсет и шест майки на мястото на онази, която е загубила. Намира подкрепа и насърчение.

Още като студентка написва роман и успява да намери опитна агентка, а после и издател. Но тя твърдо вярва в предупреждението на баща си: мъжете четат криминални трилъри, писани само от мъже. Затова Александра Уинслоу публикува под псевдонима Александър Грийн. Така води двойствен живот, който я изолира от света.

Тайният ѝ живот като загадъчния преуспял Александър Грийн и собственият ѝ живот на талантлива млада жена я срещат със завистливи и арогантни мъже, включително и в суетния и меркантилен свят на Холивуд. Точният момент да се разкрие е недостижим и може да ѝ струва скъпо.

------------------

Тази книга е едно стоплящо сърцето, пълно със съчувствие и дълбоко вдъхновяващо четиво. Тя разказва за две семейства, които се опитват да заживеят нормален живот, след като минават през големи трагедии. Загубата е част книгата и, за съжаление, тя е част от живота на всеки един от нас. Всички ние се изправяме пред мига, в който трябва да се разделим със скъп за нас човек.

Читателско мнение
 

Книги, подобни на "Дарба"

Неочаквано вълшебство
-10%

Неочаквано вълшебство

Даниел Стийл

14.39 лв.
Бал във Версай

Бал във Версай

Даниел Стийл

19.99 лв.
Второ действие
-10%

Второ действие

Даниел Стийл

17.99 лв.
Палат
-10%

Палат

Даниел Стийл

16.19 лв.
Сватбен агент
-10%

Сватбен агент

Даниел Стийл

16.19 лв.

Други книги от Даниел Стийл

Коментари за "Дарба"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах