Абонамент за бюлетин
Дано в ада да сервират бира
-5%

Дано в ада да сервират бира

ISBN: 9789548208611
Издател: Екслибрис
Издадена: 2010
Брой страници: 336
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 14.90 лв.
Цена: 14.16 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература
"Изключително забавна и напълно осъдителна."
Ню Йорк Таймс

Казвам се Такър Макс и съм задник. Напивам се до смърт в неподходящи моменти, не зачитам обществените норми, задоволявам всичките си прищевки, не мисля за последиците от постъпките си, подигравам се на идиотите и позьорите, спя с повече жени, отколкото е безопасно или нормално, и изобщо се държа като пълен идиот. Но допринасям за човечеството по един много важен начин: споделям приключенията си с целия свят.

ДЕЙСТВИТЕЛНИ КОМЕНТАРИ ОТ ЧИТАТЕЛИ:
"За мен е напълно неразбираемо как може да се тупаш по гърба за това, че си женкар и долен пияница, и как може да си мислиш, че някой се интересува от идиот като теб. Наистина ли допускаш, че да използваш несигурността на другите, като същевременно си съсипваш живота, е нещо, което заслужава възхищение?"

"Благодаря, благодаря, благодаря – за това, че споделяш с нас прекрасните си разкази за пиянски купони, за това, че ме научи какво означава да си мъж, за това, че съществуваш, и така знам, че има и друга възможност: че и аз мога да кажа "по дяволите системата", да бъда такъв, какъвто съм, и да се забавлявам. Истинският ми живот започна, когато свърших книгата ти. Сега, ако се чудя как да постъпя, се питам само: "Какво би направил Такър?", правя го и животът ми става по-хубав."

"Изпълнен съм с истински ужас от това, че по света има хора като теб. Ти си отвратително, зло, отблъскващо, неприятно, мръсно същество. Заради теб престанах да вярвам в бог. Никой справедлив бог не би позволил да съществува човек като теб."

"Бог си остава моя господ, но ти си моят спасител. Току-що прочетох блестящите ти разкази и се смях толкова много, че ми прилоша. Искам да споделя удоволствието си от тази книга с всички хора. За мен ти си артист от най-висша класа, а и истински хуманист. Шокиран и изплашен съм от факта, че ужасно много искам да съм като теб."

"Ти си най-страхотната личност, която мога да си представя. Ако спиш с приятелката ми, ще я обикна още повече."

Такър Макс получава бакалавърска степен от Чикагския университет, който завършва през 1998. Той учи в правния факултет на университета "Дюк" със стипендия и през 2001 завършва със степен "Доктор по право" (въпреки факта, че през последните две години не си купува учебници, а един от семестрите, макар че все още е редовен студент, прекарва главно в мексиканския курорт Канкун). Твърди се, че Такър е причината университетът "Дюк" да слезе от 7 на 10 място в класациите по време на следването му. Сега той живее в Остин, Тексас, и когато не пие и не преследва жени, пише в сайта си TuckerMax.com.
Тази книга присъства неизменно в списъка на бестселърите на Ню Йорк Таймс от публикуването си през 2006 до днес. Едноименният филм (с участието на Трейси Лордс) излиза през 2009. Такър Макс е сред най-влиятелните личности в света за 2009 година според сп. Тайм (на 192 място).

Книги, подобни на "Дано в ада да сервират бира"

Ало, водка? Обажда се Челси
-5%

Ало, водка? Обажда се Челси

Челси Хендлър

11.40 лв.
Бестиарий или шествието на Орфей
-5%

Бестиарий или шествието на Орфей

Гийом Аполинер

11.40 лв.
Хоровод на любовта
-10%

Хоровод на любовта

Артур Шницлер

13.50 лв.
Боклукът, градът и смъртта

Боклукът, градът и смъртта

Райнер Вернер Фасбиндер

18.00 лв.
Безценният живот на Скот Пилгрим, книга 1
-5%

Безценният живот на Скот Пилгрим, книга 1

Браян Лий О'Мали

9.50 лв.

Други книги от Такър Макс

Коментари за "Дано в ада да сервират бира"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах