Абонамент за бюлетин
Гучи / GUCCI

Гучи / GUCCI

ISBN: 9786197419061
Издател: Hybrid Books
Издадена: 2018
Брой страници: 280
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 20.00 лв.
Цена: 20.00 лв.
Завладяваща семейна драма и неразкрита досега любовна история, свързана с възхода и падението на Алдо Гучи – човека, отговорен за успеха на легендарната модна марка. Спомени и събития, разказани от неговата дъщеря.

Патриция Гучи е родена тайно: плод е на забранена любов, която би могла да доведе до дискредитирането на Алдо Гучи, нейния баща. Началото на шейсетте години на двайсети век е безметежен период за „Гучи“ – задължителната марка за холивудските звезди и кралските величия, – но също така е и време, когато родените без брак деца в Италия са незаконни. Алдо не може да си позволи публичния скандал, но и не е в състояние да сдържа чувствата си към Бруна, майката на Патриция – любовницата, назначена като продавачка в първия магазин на „Гучи“ в Рим. За да избегне скандала, той изпраща бременната Бруна в Лондон, а след това успява да я върне в Рим с новороденото им дете тайно от италианските власти, от медиите и от цялата фамилия Гучи.

„Гучи“ е неразказаната досега любовна история на родителите на Патриция. Авторката разчита на собствените си спомени, на колекцията от любовни писма и интервюта на майка си, на архив от непоказвани досега снимки. Във вълнуващия разказ за родителите си тя вплита собствените си преживявания: отношенията с баща си, изолирания си живот в сянка през по-голямата част от десетилетието, издигането си до говорителка на компанията „Гучи“ и най-младото протеже на Алдо. Разкрива събитията около прогонването на тримата синове на Алдо след предателството им и опита им за преврат, след което самата тя, някога смятана за срамна тайна, се превръща в единствена наследница. Епична история за любов и загуба, за предателство и вярност, разтърсващи събития, разиграващи се в Италия, Англия и Америка по време на най-бурния период от шейсетгодишния семеен бизнес на фамилията Гучи.

----------------------

Патриция Гучи е родена в Лондон и получава образование в Англия, Италия и Швейцария, преди да се премести в Ню Йорк, за да учи актьорско майсторство. През 1982 г. е назначена в Управителния борд на „Гучи“ и е търговски представител на компанията за САЩ и Азия до продажбата й на „Инвесткорп“ през 1987-а. Авторката има три дъщери и живее в Швейцария.

Книги, подобни на "Гучи / GUCCI"

Прада - твърда корица

Прада - твърда корица

Лайа Фаран Грейвс

25.90 лв.
Шанел

Шанел

Ема Бакстър-Райт

19.90 лв.
Шанел - твърда корица

Шанел - твърда корица

Ема Бакстър-Райт

24.90 лв.
Луи Вюитон. Историята на един култов моден бранд

Луи Вюитон. Историята на един култов моден бранд

Карън Хоумър

19.90 лв.
Литературен гастроном. 101+ рецепти от любими произведения
-10%

Литературен гастроном. 101+ рецепти от любими произведения

Колектив

18.00 лв.

Други книги от Патриция Гучи

Коментари за "Гучи / GUCCI"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах