Абонамент за бюлетин
Градът на огледалата
-10%

Градът на огледалата

ISBN: 9789547832558
Издател: Locus
Издадена: 2017
Брой страници: 576
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 23.00 лв.
Цена: 20.70 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Фантастика, фентъзи
Трета книга от поредицата “Проходът”

#1 Бестселър на NEW YORK TIMES

„Сензационен финал на трилогия, която ще остане в историята като едно от великите постижения на световното фентъзи.”
Стивън Кинг

Минахте през Проходът. Изправихте се пред Дванайсетте. Време е да навлезете в Градът на огледалата за последния сблъсък. Епосът на Джъстин Кронин стремително наближава края си, а оцелелите се готвят за второто пришествие на неописуемия мрак.

Светът, който познавахме, изчезна. Какво ще дойде на негово място?
Дванайсетте са унищожени и ужасяващата стогодишна власт на мрака, който се спусна над света, приключи. Оцелелите пристъпват отвъд стените, решени да изградят ново общество – и да мечтаят за изпълнено с надежда бъдеще.
Но далеч от тях, в мъртъв метрополис чака той: Нула. Първият. Бащата на Дванайсетте. Страданието, разкъсало човешкия му живот, го преследва, а омразата, разпалена от трансформацията му, пламти все по-силно. Яростта му ще бъде потушена само когато унищожи Ейми – единствената надежда на човечеството, Момичето от Никъде, което оцеля толкова време, за да спаси човечеството.
Светлината и мракът ще се сблъскат за последен път и накрая Ейми и приятелите й ще узнаят съдбата си.

---------------------

„Градът на огледалата е поезия. Вълнуваща по всеки възможен начин, но в същото време поетична… Пищен стил, великолепен език и мрачно действие.”
The Huffington Post

„Шедьовър… С Градът на огледалата Джъстин Кронин поставя финал на може би най-добрия постапокалиптичен епос в пренаситеното ни с антиутопии време. Великолепно постижение във всяко отношение.” .”
The National Post

”Пристрастяващо четиво.”
The New York Times

”Изключителна… Заключението на апокалиптичния трилър на Кронин е изпълнено с всичките разбити сърца, радости и неочаквани драматични обрати, които събитията в Проходът и Дванайсетте предсказваха.”
Publishers Weekly

“Читателите, които търпеливо са чакали заключението на постапокалиптичната трилогия на Кронин, ще бъдат богато възнаградени с епична, сърцераздирателна книга. Градът на огледалата не само поставя подобаващ край на историята, но и въплъщава трогателното изследване на Кронин върху любовта едновременно като унищожителна сила и основна потребност, което откроява книгата сред другите антиутопии.”
Library Journal

“Един от онези редки автори, които работят на две различни нива, елегантно съчетавайки отлично написана фикция със спиращи дъха обрати.”
Fort Worth Star

------------------

Брилянтен край на една прекрасна трилогия. Всичко накрая се оказа свързано, историята на всеки герой получи своя завършек (някои не толкова щастливо, колкото други) и останах с чувство на тотално удовлетворение. Напълно бях въвлечен, прескачайки между времевите линии и гледните точки.

Читателско мнение

Книги, подобни на "Градът на огледалата"

Лодкарят

Лодкарят

Джъстин Кронин

36.00 лв.
Един тъмен прозорец

Един тъмен прозорец

Рейчъл Гилиг

28.00 лв.
Рапсодия
-10%

Рапсодия

Лаура Таласа

25.20 лв.
Сребърните очи
-5%

Сребърните очи

Скот Коутън, Кира Брийд-Райсли

18.91 лв.
Злато, книга 5
-5%

Злато, книга 5

Рейвън Кенеди

28.41 лв.

Други книги от Джъстин Кронин

Коментари за "Градът на огледалата"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах