Абонамент за бюлетин
Господар на съдбата си
-10%

Господар на съдбата си

ISBN: 9789544094218
Издател: Плеяда
Издадена: 2020
Брой страници: 336
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 19.00 лв.
Цена: 17.10 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Любовни романи
Кралицата на историческите романи се завръща с драматична история за амбиции и загуби, за любов и мечти: историята на фамилиите Фалконър и Малвърн, завинаги свързани помежду си.

В Англия през викторианската епоха разделението между богати и бедни е много ясно очертано. Почти невъзможно е беднякът да стане финансов магнат, но за Джеймс Фалконър няма невъзможни неща. Красив, очарователен, амбициозен и с ум като бръснач, още от малък той мечтае и вярва, че ще стане „велик“ търговец. И мечтата му се сбъдва: трудолюбието и почтеността му привличат вниманието на Хенри Малвърн, собственик на компания „Малвърн“, голяма фирма за търговия и недвижими имоти, и той го назначава на работа. Джеймс вече е направил първата голяма крачка към жадувания успех.

За разлика от него Алексис Малвърн, дъщерята на Хенри, е родена със сребърна лъжичка в устата. Зеленооката красавица е единствената наследница на корабния магнат. Животът й, посветен на една благородна кауза, изглежда безоблачен и щастлив, докато в него не настъпва трагично събитие. Алексис е принудена да замине за чужбина, за да се възстанови, а баща й – да й намери заместник. Така изгрява звездата на Джеймс Фалконър. Ала когато на карта са поставени репутацията и животът му, той трябва да докаже, че наистина е господар на съдбата си.

Любов, интриги, драматизъм, неочаквани обрати, опасности, тайни и убийства – новият бестселър на Барбара Тейлър Брадфорд.

Книги, подобни на "Господар на съдбата си"

Тайната афера

Тайната афера

Ерика Джеймс

23.00 лв.
Неуместно

Неуместно

Ви Кийланд

19.99 лв.
Пролетна магия
-10%

Пролетна магия

Кари Елкс

16.11 лв.
Най-мрачното изкушение
-10%

Най-мрачното изкушение

Даниел Лори

19.71 лв.
Един за друг

Един за друг

Джоана Линдзи

8.50 лв.

Други книги от Барбара Брадфорд

Коментари за "Господар на съдбата си"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах