Абонамент за бюлетин
Гарантираната продажба
-10%

Гарантираната продажба

ISBN: 9789547832404
Издател: Locus
Издадена: 2016
Брой страници: 312
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 19.90 лв.
Цена: 17.91 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Икономика и право, Икономическа литература, Маркетинг и реклама
Как да продадем всичко на всеки?

Брокер № 1 в САЩ и звезда от телевизионното шоуто на "Bravo" - "Да продадем имот за милиони в Ню Йорк", той споделя тайните си как да успеете като супертърговец и да получите това, което искате - независимо кои сте и с какво се занимавате.

Преди десет години Фредрик Еклунд пристига в Ню Йорк от родината си Швеция, единствено с чифт протрити маратонки и с една мечта: да преуспее в града, който никога не спи. От този момент той се превръща в най-добрият агент по продажба на недвижими имоти на най-конкурентния пазар на планетата, сключва сделки за стотици милиони със знаменитости, продава жилища в целия град и очарова аудиторията по света като звезда от хитовото реалити шоу на телевизия "Bravo" - "Да продадем имот за милиони в Ню Йорк". Тук за пръв път Фредрик споделя тайните си, така че всеки да може да постигне успех, като прави онова, което му харесва. Според Фредрик дори и да не смятате себе си за търговец, вие всъщност продавате през целия си живот, защото всеки ден продавате най-ценният си актив: себе си. Винаги, когато уговаряте, въздействате или убеждавате някого да ви даде нещо в замяна на това, което вие предлагате - независимо дали е луксозно жилище, блестяща идея или профила ви в "Match.com" - вие продавате. А ако знаете как да го направите правилно, ще сбъднете мечтата си.

Ето защо тази книга е за всеки един от нас. Като съчетава лични истории, забавни анекдоти и опита, придобит при светкавичното издигане в кариерата си, Фредрик е написал модерния наръчник за успех, книга, която ще ви покаже как да разпознаете и да развиете истинските си таланти и да осъществите решаващата продажба. От огромното значение на това да сме най-добрият и автентичен вариант на себе си, до начинът, по който да изглеждаме като за един милион долара, дори ако нямаме един милион (все още!), той ни разкрива как чрез неосезаемите фактори, като чара, външността и характера ни, да бъдем забелязани и да блеснем пред другите. Той споделя съветите и триковете си за това как да се подготвяме, да убеждаваме и да водим преговори, така че да излезем победители от всяка житейска сделка. Тази книга ще ви помогне да постигнете по-големи успехи в личен и в професионален план, да водите разкошен и смислен живот и през цялото време да се забавлявате.

-----------------

Фредрик Еклунд е сключил сделки за над два милиарда долара в сферата на недвижимите имоти. През 2010 година той става генерален мениджър в "Дъглас Елиман", най-голямата брокерска къща на Източното крайбрежие, заедно със своя бизнес партньор Джон Гомес. Сред клиентите му са Камерън Диас, Джъстин Тимбърлейк, Джон Леджънд и Даниел Крейг. В момента той е един от тримата нюйоркски брокери, които участват в реалити шоуто "Да продадем имот за милиони в Ню Йорк". Съавтор на Фредрик е Брус Литълфийлд, телевизионер, автор на редица бестселъри на "Ню Йорк Таймс", включително на "Airstream Living" и на книгата на Барбара Коркоран "Use What You've Got".

Книги, подобни на "Гарантираната продажба"

Рисуването и бизнесът

Рисуването и бизнесът

Деян Минчев

29.00 лв.
Запазената марка на Безос
-5%

Запазената марка на Безос

Кармайн Гало

31.35 лв.
Партньорски маркетинг For Dummies
-5%

Партньорски маркетинг For Dummies

Пол Младенович, Тед Судол

23.75 лв.
Маркетингова кука
-10%

Маркетингова кука

Брендън Кейн

13.50 лв.
Направлявай избора им
-10%

Направлявай избора им

Ричард Шотън

19.80 лв.

Други книги от Фредрик Еклунд

Коментари за "Гарантираната продажба"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах