Абонамент за бюлетин
Гадни копилета

Гадни копилета

ISBN: 9789547831124
Издател: Intense
Издадена: 2010
Брой страници: 216
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 12.99 лв.
Цена: 12.99 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Пълният и оригинален, написан от носителя на "Оскар" Куентин Тарантино, сценарий на постигналия успех филм-шедьовър с участието на Брад Пит, "Гадни копилета"

Имало едно време в окупираната от нацистите Франция…

Младата еврейка Шошана Дрейфус става свидетел на избиването на семейството си от свиреп нацистки полковник, известен като "Ловеца на евреи". Шошана се спасява по чудо и бяга в Париж, където приема фалшива самоличност като киномеханик и собственичка на кино. Шошана се среща с отряд американски войници с еврейски произход, начело на който е немлъкващия разбойник и израсъл сред планините на Тенеси лейтенант Алдо Рейн. Войниците, известни като "Копилетата" са грижливо подбрани и имат задача да всяват ужас в Третия Райх като скалпират и зверски избиват колкото се може повече нацисти. В киното на Шошана, войниците и немската актриса и агент под прикритие Бриджет фон Хамерсмарк решават да обединят усилията си, водени от общото желание за отмъщение. В киносалона трябва всеки момент да започне премиерата на нацистки пропаганден филм и всички водачи на Третия райх да бъдат застигнати от своя край…. Само че Шошана съвсем не е невинен страничен наблюдател. Тя на свой ред планира да си отмъсти…

Изпълнен с характерния за Тарантино наелектризиращ диалог, невъобразим и неподражаем ход на действието, "Гадни копилета" е най-находчивият и развеселяващ филм от "Креминале" насам.

Книги, подобни на "Гадни копилета"

Други книги от Куентин Тарантино

Коментари за "Гадни копилета"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах