Абонамент за бюлетин
В тъмните бездни
-10%

В тъмните бездни

ISBN: 9789543304981
Издател: Унискорп
Издадена: 2020
Брой страници: 408
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 12.00x20.00
Корична цена: 18.00 лв.
Цена: 16.20 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри
Тези, които предпочитат трилъри, натъпкани с психологическа сложност, наистина дементирани герои и непрестанни неочаквани сюжетни обрати, ще се насладят на тази ужасяваща почерпка от Прескот. Блестящият психиатър Робин Камерън изглежда на ръба на успеха с експерименталната си програма, която използва магнитен шлем, за да задейства, а впоследствие и модифицира, подсъзнателни гневни мисли, които причиняват престъпно поведение. Атипичният сериен убиец Джъстин Грей първоначално изглежда обещаващ обект за реабилитация, тъй като убийствата му на момичета от гимназията включват смесени мотиви – той не ги измъчва или насилва сексуално, а и трябва да пие, за да се справя със смъртта.

Всъщност Грей изглежда почти мил в сравнение с травмирания сержант Алън Бранд, който неволно признава за хладнокръвно убийство, докато е под грижите на Робин. Когато Грей избягва и дъщерята на Робин е отвлечена, Робин не знае кого да обвини. Вероятно реабилитирания убиец? Предполагаемото добро ченге Алън? Или има по-голяма и по-зловеща конспирация? Съспенсът не свършва до последната страница и дори тогава читателите ще продължат да спекулират, както прави и Робин, независимо дали копнежът на убиеца за кръв е научен или е вроден. Без съмнение, това тъмно, натрапчиво четиво си играе с ума ви и ви кара да го обичате.

МАЙКЪЛ ПРЕСКОТ израства в Ню Джърси. Завършва Филмология в Уеслианския университет през 1980 г. След двайсет години в традиционното книгоиздаване романистът Майкъл Прескот се озовава без работа през 2007 г. Кариерата му очевидно приключва. По своя прищявка той започва да издава по-старите си заглавия и някои нови романи в електронна форма. За негово учудване – успешно и до 2011 г. е един от най-продаваните писатели на електронни книги в Съединените щати, профилиран в USA Today и търсен за интервюта. Към днешна дата е продал приблизително четири милиона книги (както печатни, така и цифрови).

„Блестяща жена учен на прага на забележително откритие в психиатричната медицина. Проблемно ченге с ужасяваща тайна. Сериен убиец с планове и за двамата. Всичко започва с бягството на убиеца от психиатрична болница. Завършва на места по-тъмни, отколкото някой се е осмелил да отиде преди. Ако търсите приличен роман със смразяващ съспенс – намерихте го!“

Книги, подобни на "В тъмните бездни"

Последен дъх
-10%

Последен дъх

Майкъл Прескот

16.20 лв.
Убийства във Флийт Хаус

Убийства във Флийт Хаус

Лусинда Райли

19.95 лв.
Недовършена работа

Недовършена работа

Дейвид Балдачи

24.00 лв.
Годината на скакалеца

Годината на скакалеца

Тери Хейс

27.99 лв.
Крясъкът на орела
-10%

Крясъкът на орела

Карин Смирноф

22.50 лв.

Други книги от Майкъл Прескот

Коментари за "В тъмните бездни"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах