Абонамент за бюлетин
Всички птици пеят
-10%

Всички птици пеят

ISBN: 9786191611393
Издател: Персей
Издадена: 2017
Брой страници: 256
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 12.99 лв.
Цена: 11.69 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри, Криминалета
Джейк Уайт е млада жена, която живее в стара селска къща, намираща се на безименен британски остров. Компания й правят единствено вярното й куче Дог и овцете й. Тя не иска нищо повече. Но един ден нещо започва да избива овцете й една по една, като оставя телата им ужасяващо обезобразени. Може да е какво ли не. На острова има лисици, а около къщата се навъртат странно момче и непознат мъж. Плъзват слухове за тайнствен, свиреп звяр, който дебне в гората.

Може би тези събития са свързани с мистериозното минало на Джейк, което залива настоящето като вълна, пропътувала хиляди километри, за да разкрие тайната на белезите по гърба ѝ.

„Изключително структуриран роман. Една от онези книги, които проникват в мозъка ти като тъмен фойерверк и които, когато ги завършиш, искаш незабавно да ги прочетеш отново.“
Financial Times

"Забележителен роман от Иви Уайлд, най-добрият британски автор от нейното поколение."
Гранта

Романът на Иви Уайлд не може да бъде поместен само в един жанр. Той е едновременно мистерия, която се разгръща пред читателя отзад-напред, трилър, който държи в напрежение до последното шокиращо разкритие, и психологическа драма, която изумява със своята автентичност и дълбочина. Това е една оригинална и въздействаща история за края на детството, за греховете, които ни преследват, за пречистващата сила на любовта и за стремежа на всеки човек да промени съдбата си.

----------------

Иви Уайлд е носител на наградата на Европейския съюз за литература, както и призовете John Llewellyn Rhys, Encore, Jerwood Fiction Uncovered, Betty Trask, Miles Franklin Literary Award (2014). Номинирана е за наградите West Australian Premier’s Book, Costa Novel (2013), the Dublin International IMPAC Award, Bailey's Women Prize for Fiction (2014), the Prix Médicis Étranger.

Книги, подобни на "Всички птици пеят"

Убийства във Флийт Хаус

Убийства във Флийт Хаус

Лусинда Райли

19.95 лв.
Недовършена работа

Недовършена работа

Дейвид Балдачи

24.00 лв.
Крясъкът на орела
-10%

Крясъкът на орела

Карин Смирноф

22.50 лв.
Кръвта вода не става, книга 2
-10%

Кръвта вода не става, книга 2

Дж. Д. Кърк

19.80 лв.
Никога не ме лъжи
-10%

Никога не ме лъжи

Фрида Макфадън

18.90 лв.

Други книги от Иви Уайлд

Коментари за "Всички птици пеят"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах