Абонамент за бюлетин
Внезапни завършеци
-10%

Внезапни завършеци

ISBN: 9786190200185
Издател: Колибри
Издадена: 2017
Брой страници: 308
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.30
Корична цена: 18.00 лв.
Цена: 16.20 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Фантастика, фентъзи
13 истории от света на Първия закон

С богатството и пълнокръвието на света, който изгражда, с ярките герои, смел език и майсторски развит сюжет Абъркромби ще стои достойно в домашната библиотека до Дж. Р. Р. Мартин, Стивън Ериксън, Брандън Сандерсън.

13 истории от света на Първия закон:

Красив негодник - Ще оправдае ли полковник Глокта репутацията си на най-изтъкнат фехтовач и фукльо в Съюза?

Малки добрини - Шеведая, най-добрият крадец в Уестпорт, е решила да загърби престъпленията, но една неочаквана среща ще обърка плановете й.

Идиотска задача - Колко трудно може да бъде да задигнеш нещо от Лисичия клан, когато се казваш Гушата и разполагаш с банда първокласни главорези?

Омитане от града - Крадлата Шеведая и жената-воин Джавра се забъркват в нови неприятности.

Ад - Когато гуркулските войници обсаждат Дагоска, настава същински ад.

Двама са малко – Докато пресичат тесен мост над дълбока пропаст, Шеведая и Джавра се сблъскват с Уирън Перкото и огромния му меч. Една среща, която ще завърши крайно неочаквано.

На неподходящо място в неподходящ момент - Битките не са чак толкова лоши. Стига да си на страната на херцогиня Муркато, по-известна като Касапина на Каприл.

И това ми било разбойничка - „Шай се изправи, цялата в рани и синини, и изплю насъбралия се в устата й пясък. През последните месеци се беше нагълтала с достатъчно пясък и имаше мрачното предчувствие, че този няма да е последният.”

Вчера, близо до село, наречено Барден... - Северняците и южняците влизат в нова схватка. Схватка, от която ще спечели само един фермер.

Трима са много - Само глупак би откраднал нещо от най-добрата крадла в Стирия. Но понякога нещата не са такива, каквито изглеждат...

Свобода! – Или как Дружината на Милостивата ръка, под командването на Никомо Коска, освободи град Ейвърсток от бунтовническата заплаха.

Трудни времена настанаха - Всичко, което Карколф иска, е да достави една пратка невредима. Но над град Сипани се е спуснала мъгла, а в мъглата дебнат крадливи копелета...

Да създадеш чудовище - Бетод е уморен от продължителната война и мечтае за мир с Гърмящия. Има само един проблем - най-добрият му воин, Деветопръстия, е пристрастен към мириса на кръв. И не дава пет пари за някакъв си мир.

„Абъркромби пише фентъзи като никой друг.“
Гардиън

„Изумителен автор.“
Дж. Р. Р. Мартин

---------------------

Изключително рядко чета кратки разкази, защото предпочитам книгите ми да са дълги и пълни. При тази книга си казах, че ще направя изключение, тъй като много се заинтригувах от един от героите! Както се оказа, цялата книга си заслужава - и времето, и парите, и е много повече...
Явно, че една от много добрите черти в писането на Джо Абъркромби е да създава изключително силни характери в своите герои.

Читателско мнение

Книги, подобни на "Внезапни завършеци"

Мъдростта на тълпите, книга 3
-10%

Мъдростта на тълпите, книга 3

Джо Абъркромби

34.11 лв.
Неприятната страна на мира, книга 2
-10%

Неприятната страна на мира, книга 2

Джо Абъркромби

31.41 лв.
Малка омраза
-10%

Малка омраза

Джо Абъркромби

23.31 лв.
Половин война
-10%

Половин война

Джо Абъркромби

18.00 лв.
Отмъщението на Монца
-10%

Отмъщението на Монца

Джо Абъркромби

15.30 лв.

Други книги от Джо Абъркромби

Коментари за "Внезапни завършеци"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах