Абонамент за бюлетин
Виновни до доказване на противното

Виновни до доказване на противното

Издател: Хермес
Издадена: 2017
Брой страници: 416
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 15.95 лв.
Цена: 15.95 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Любовни романи
Шестима отговорни възрастни. Три сладки дечица. Едно дружелюбно кученце. Поредният обикновен, приятен уикенд в предградията на Сидни. Какво би могло да се обърка?

Животът на Сам и Клемънтайн е прекрасен, макар и доста натоварен. Сам току-що е започнал мечтаната нова работа, докато челистката Клемънтайн се подготвя за най-важното прослушване в кариерата си. Двамата се грижат и за момиченцата си – Холи и Руби.

Клемънтайн и Ерика са добри приятелки от детинство, които се разбират само с един поглед. Ерика е израснала в техния дом, където намира сигурност и приятелство.

Семействата на Клемънтайн и Ерика са поканени от новите им съседи на барбекю. Толкова е лесно да откажат, но се съгласяват.

Два месеца по-късно дъждът в Сидни не спира, а Сам и Клемънтайн не престават да се питат: Защо не казахме „не“? Случилото се по време на барбекюто извaжда на показ пукнатините в привидно стабилния им брак. Те са напът да осъзнаят колко необикновен е бил обикновеният им живот. Но на каква цена?

-------------------

Прочетох тази книга за един ден. Книгите на Мориарти са наистина пристрастяващи - това е най-подходящата дума, която ги описва.
Писателката създава интересни и доста комплексни характери. Шестимата възрастни и дори трите деца в тази история са много интересни и добре развити. Те имат своите слабости и отличителни характеристики, които ще ви накарат да ги обикнете. Точно с тази комплексност на героите, Мориарти успява да да придаде на романа си усещането за развитие, повече от това на една "сапунка".

Читателско мнение

Книги, подобни на "Виновни до доказване на противното"

Тайната афера

Тайната афера

Ерика Джеймс

23.00 лв.
Неуместно
-10%

Неуместно

Ви Кийланд

17.99 лв.
Пламенна, книга 2
-5%

Пламенна, книга 2

Хана Грейс

23.66 лв.
И все пак животът е прекрасен
-10%

И все пак животът е прекрасен

Барбара Тейлър Брадфорд

20.70 лв.
Скъпа Ейва
-10%

Скъпа Ейва

Илса Мадън-Милс

16.20 лв.

Други книги от Лиан Мориарти

Коментари за "Виновни до доказване на противното"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах