Абонамент за бюлетин
Викърби завинаги
-10%

Викърби завинаги

ISBN: 9789542962120
Издател: Апостроф
Издадена: 2012
Брой страници: 128
Корица: Мекa
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 6.99 лв.
Цена: 6.29 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Любовни романи
След внезапната смърт на съпругата си Йонас Нивел и дъщеричката им Лили се местят да живеят в Чикаго. Няколко години по-късно двамата се завръщат в родната Швеция. Младият мъж отново се изправя пред тежките обвинения на тъста си, собственик на фабрика за стъкло във Викърби. Хокан Петершон продължава да го вини за смъртта на по-голямата си дъщеря. Другата, Сирка, обаче си поставя за цел да ги сдобри. Мисията ѝ изглежда безнадеждна, особено след като признава на баща си за започналия страстен романс между нея и Йонас.

Заслепеният от гняв Хокан е изправен пред ново тежко изпитание – фирмата му е пред фалит, а асистентката му очевидно не е човекът, за когото се е представяла дълги години.

Може ли Йонас да обясни недоразумението около смъртта на съпругата си и да убеди Сирка в невинността си? И ще стигнат ли двамата тъкмо навреме, за да спасят семейната фирма? В Швеция става напрегнато!

-------------------------------

За автора

Инга Линдстрьом е псевдоним на известната немска писателка, сценаристка, журналистка и драматург Кристиане Задло. Родена е на 25 януари 1954 г. в Равенсбург.

Кристиане Задло следва английска и немска филология и право във Фрайбург и Мюнхен. Работи като асистент-режисьор и помощник-драматург в Общинския театър във Фрайбург. Работи като драматург за „Taurus Film“. Журналист е на „Зюддойче Цайтунг“, „Космополитан“ и „Баварското радио“.

От 1991 г. пише сценарии. Филмите ѝ се излъчват по SAT1, ZDF и много от тях са познати и на българския зрител с излъчванията им по „Диема Фемили“. Работи и по много от филмите на Розамунде Пилхер и Ута Даниела.

Под псевдонима Инга Линдстрьом пише любовни и семейни истории, чието действие се развива в Швеция. Повечето от тях постигат невиждан успех, когато са филмирани за ZDF. Книгите ѝ са изпълнени с романтика и напрежение. Действието се развива на фона на приказни пейзажи: романтични езера, приказни къщи, уютни кафенета, живописен архипелаг...


Книги, подобни на "Викърби завинаги"

Невеста

Невеста

Али Хейзълууд

19.90 лв.
Тайната афера

Тайната афера

Ерика Джеймс

23.00 лв.
Сделка с дявола
-10%

Сделка с дявола

Елизабет О᾿Роарк

17.99 лв.
Неуместно
-10%

Неуместно

Ви Кийланд

17.99 лв.
Пламенна, книга 2
-5%

Пламенна, книга 2

Хана Грейс

23.66 лв.

Други книги от Инга Линдстрьом

Коментари за "Викърби завинаги"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах