Абонамент за бюлетин
Вечно твой
-10%

Вечно твой

Издател: Персей
Издадена: 2006
Брой страници: 224
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 6.98 лв.
Цена: 6.28 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Преводна литература, Проза
Провокативен роман, напомнящ образци на добрата литература като “Път към висшето общество” на Джон Брейн, “Старт в живота” на Алън Силитоу и “Начин да се обичаме” на Стан Барстоу.

Те са две съвършени двойки. Млади и влюбени, жадни за любов и успехи, изпълнени с вяра в бъдещето. Но реално всеки от тях все още не е наясно какво иска – от живота, от любовта и секса, от партньора си и от самия себе си. Една съвместна почивка на Тенерифе отключва демоните на страстта и драстично променя плановете, които са си начертали. Резултатът: партньорите се разменят и приятелството между четиримата се превръща в емоционална сплав от ревност, недоверие, компромис и омраза. Новите двойки се женят и загубват връзка помежду си (или може би не?).
Години по-късно всеки от тях е преуспял. Единият е проспериращ бизнесмен, а жена му прави кариера в световната мода. Другият е известен писател, отрупан с лаври и внимание, но склонен към авантюри, а жена му – търпелива красавица, способна и на своите малки отмъщения. Дали младежките мечти за благополучие, щастие и блестящо бъдеще са постигнати или съдбата е поставила четиримата пред изпитание, което може да опустоши живота им?

“Велик роман! Страшно четивен и дълбок!” – “Обзървър”
“Когато майсторското писане, грабващата история с щипка перверзия и огромният талант се съберат на едно място, триумфът е тотален. Да го аплодираме!” – Рой Якобсен

Романът е изключително четивен, кара те да препускаш по страниците му, преследвайки сюжета – какво ще се случи с героите. Действието се разгръща бързо и е наситено. Написан е откровено, вълнуващо и образно, с дълбочина и провокации към читателя.
Авторът подлага на дисекция любовта и секса, брака и благополучието, за да установи, че често нещата не са такива, каквито изглеждат или пък ни се иска да бъдат.

Книги, подобни на "Вечно твой"

Закъснели последствия
-10%

Закъснели последствия

Кнут Фалдбакен

10.78 лв.
Нощен мраз
-10%

Нощен мраз

Кнут Фалдбакен

10.78 лв.
Границата
-10%

Границата

Кнут Фалдбакен

10.78 лв.
Бал във Версай

Бал във Версай

Даниел Стийл

19.99 лв.
Сингулярност

Сингулярност

Балсам Карам

18.00 лв.

Други книги от Кнут Фалдбакен

Коментари за "Вечно твой"
lidija - 20/02/2011
najprekrasnata kniga

Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах