Абонамент за бюлетин
Вечно млади: Нутригеномика за блестяща кожа и безупречно здраве на всяка възраст

Вечно млади: Нутригеномика за блестяща кожа и безупречно здраве на всяка възраст

ISBN: 9789547831506
Издател: Intense
Издадена: 2012
Брой страници: 376
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 19.50 лв.
Цена: 19.50 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Медицина и здраве, Книги за здравето
“С всичко, от витамините до великолепната си серия козметични продукти за кожа, д-р Перикон не само ми помогна да изглеждам по-добре, но да подобря и качеството си на живот.” - Ума Търман

“Д-р Перикон предлага лесна и разумна програма, която води до удивителни резултати.” - Шерил Кроу

“В програмата на д-р Перикон има много неща, които съвпадат с личната ми философия. Едно от тях, например е, че като човек с италиански корени, винаги съм ценял вълшебните свойства на зехтина. Д-р Перикон даде съвсем ново измерение на този и други натурални продукти.” - Стивън Тайлър, Аеросмит
Известният дерматолог д-р Никълъс Перикон е открил начин за превенция на болестите, свързани с остаряването, като в същото време кожата се запазва млада и организмът се чувства жизнен. Въз основа на науката нутригеномика − дисциплина, която обединява диетологията и дълголетието − неговата програма има за цел да задейства гените и биохимичните процеси, свързани с подмладяването, чрез суперхрани (сред които сьомга, кресон, семена от чиа, ечемичени кълнове, канела, какао); хранителни добавки (вит. К и D, пикногенол); хранителен режим и рецепти за ястия, които подпомагат изгарянето на мазнини; практикуването на йога и достатъчно почивка. За разлика от други подобни заглавия напоследък, Перикон изготвя програма, основана на нови технологии и неагресивни дерматологични процедури.

“Много от любимите ни храни са забранени, но в замяна на това получаваме дълготрайна красота без постоянни диети и изтощителни тренировки. След няколко дни на режима на Перикон, читателите вероятно ще приемат програмата на Перикон като начин на живот, както например Мадона и прочутата й диета от сьомга за младежки вид.”
Publisher’s Weekly

“Голяма почитателка съм на д-р Перикон и неговата философия, че „истинската красота е в крепкото здраве“. Във „Вечно млади“ ще откриете тайната на вечната красота, чудото на вълшебните храни и хранителни добавки, които ще подмладят лицето и тялото ви. Благодаря ви, д-р Перикон!” - Ева Мендес, актриса
“Дългогодишната научноизследователска дейност и клинични опити на д-р Перикон доведоха до важни научни открития. Д-р Никълъс Перикон отново прави пробив − този път в сферата на нутригеномиката. В книгата си „Вечно млади“ той показва на читателите как да променят действието на гените си чрез различни хранителни вещества. Като изключите възпалителните маркери, можете да предотвратите редица заболявания и да се радвате на красива и сияйна кожа. Горещо препоръчвам тази книга.”
Д-р Хари Пройс, професор по физиология, медицина и патология в университета „Джорджтаун“

Учен, новатор и дерматолог, най-новата сфера, която д-р Никълъс Перикон изследва е нутригеномиката. Тази вълнуваща нова наука ни показва как да променим заложената в нас генетична информация, така че да подмладим напълно кожата и тялото си. „Вечно млади“ ни учи как да преодолеем наследствените фактори и да подобрим здравето си − и външния си вид.

„Вечно млади“ ни запознава с нутригеномиката − науката, която изучава как хранителните вещества въздействат върху генната експресия. Дадени храни могат да задействат гените, които спират заболяванията, и да изключат гените, които предизвикват ускорено остаряване, напълняване, бръчки и болести. Пригответе се да промените начина, по който работят гените ви и да почувствате невероятното им действие.

Книги, подобни на "Вечно млади: Нутригеномика за блестяща кожа и безупречно здраве на всяка възраст"

Алманах на диетите

Алманах на диетите

М. Ройзен, М. Оз

35.00 лв.
Лечение с метода Герсон
-10%

Лечение с метода Герсон

Шарлот Герсон, Беата Бишъп

30.60 лв.
Силата на студа

Силата на студа

Ниъл О'Mърку

23.50 лв.
30 съвета да бъдем здрави и активни
-5%

30 съвета да бъдем здрави и активни

Александър Сосновски

18.91 лв.
Живите пробиотици
-10%

Живите пробиотици

Съни Ламброзо

13.50 лв.

Допълнителни материали Други книги от Д-р Никълъс Перикон

Коментари за "Вечно млади: Нутригеномика за блестяща кожа и безупречно здраве на всяка възраст"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах