Абонамент за бюлетин
Вечерно кафе в Рим
-10%

Вечерно кафе в Рим

ISBN: 9789547714021
Издател: Кръгозор
Издадена: 2018
Брой страници: 256
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 16.00 лв.
Цена: 14.40 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза, Свети Валентин
Едно кафе в Рим е достатъчно, за да се влюбиш.

Но за да обичаш – необходими са две: сутрешно и вечерно...

Масимо е собственик на малко кафене в сърцето на Рим. Клетвата му за красива и вечна любов не е достатъчна да убеди французойката Женевиев да остане, а той не иска за нищо на света да напусне любимия град и кафенето с клиенти-приятели-близки...Така идва моментът да си кажат сбогом и всеки да продължи по своя път...

Изминали са две години. Много неща са се променили в живота на Масимо, но той още не може да забрави зеленооката парижанка - всяка вещ в дома му, всяка звезда на нощното небе над Рим му напомнят за нея. В кафене „Тибери“ също са настъпили промени – няма ги някои от любимите клиенти, дошли са други. Само атмосферата е останала същата – уютна и топла, с шеги, клюки и закачки сред аромата на кафе.

Докато един ден, като дежавю, в кафенето не влиза момиче. Масимо първо чува гласа – топъл, ясен, весел, и е очарован, а после среща и усмивка, която може да изпревари светлината на утрото. Мина идва от Верона, за да работи в бутиков магазин в центъра на града. Младата жена търси известното заведение, където се приготвя най-доброто кафе с нутела в Рим.

Масимо е объркан, смутен и поразен от дълбоките й сини очи... И отново има желание да сътвори уникална рецепта: най-фантастичното кафе – специално за нея! Това е първото от много кафета – сутрешни и вечерни. И началото на много споделени красиви залези и романтични кътчета, известни само на истинския римлянин.

Когато обаче Масимо е готов за нещо повече, миналото пристига неочаквано. И го заставя да направи своя избор – на кого да дари сърцето си? Защото то е едно и той може да го даде само на жената, която ще остава всяка вечер с него... завинаги!

---------------

Масимо е собственик на кафене в Рим и ежедневно обслужва бизнеса си и редовните си клиенти много щастливо. Той знае какво харесва на всеки и познава клиените си много добре. Тогава се появява Женевиев - непозната туристка, която влиза в кафенето и не иска нищо повече и просто чай ...няма как да стане да бъде по-интригуващо!

Читателско мнение

Книги, подобни на "Вечерно кафе в Рим"

Любовта има твоите очи
-10%

Любовта има твоите очи

Диего Галдино

16.20 лв.
Имението Боско Бианко
-10%

Имението Боско Бианко

Диего Галдино

14.40 лв.
Брегът на костенурките
-10%

Брегът на костенурките

Диего Галдино

14.40 лв.
Сутрешно кафе в Рим
-10%

Сутрешно кафе в Рим

Диего Галдино

14.40 лв.
Любовта трае три години
-10%

Любовта трае три години

Фредерик Бегбеде

16.20 лв.

Други книги от Диего Галдино

Коментари за "Вечерно кафе в Рим"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах