Абонамент за бюлетин
Вендета: Жива мишена
-10%

Вендета: Жива мишена

ISBN: 9786191611249
Издател: Персей
Издадена: 2017
Брой страници: 320
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 13.00x20.00
Корична цена: 12.99 лв.
Цена: 11.69 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри, Криминалета
Когато двама шведски граждани са отвлечени от сицилианската мафия, единственият, който може да се справи с проблема, е Карл Хамилтън. Шведският агент се заема да разпали унищожителна война между сицилианските групировки и да върне живи и здрави заложниците у дома. Но двамата с по-младия му колега Юар Лундвал стават жертва на покушение и Лундвал загива, прострелян от куршумите на наемници на мафията. Хамилтън не може да се примири със смъртта на приятеля си и за да постигне своята вендета, е готов да покрие пътя си с трупове. Дори и с риск да се превърне в жива мишена.

------------------
Ян Гиу е най-експортният и успешен шведски автор в световен мащаб през последните десетилетия благодарение на историческата си трилогия „Рицарят тамплиер“ и трилърите си. Подобно „Волво” и „АББА”, от години името му е запазена марка на шведския успех. Романите му са многократно филмирани и са в челото на световните класации за бестселъри. Ян Гиу (който е не само световноизвестен автор, но и разследващ журналист, прочут със скандалните си разкрития в шведските медии) е добре запознат с механизмите на световната политика. Твърде често в книгите си той изнася действителни факти от секретни операции на световните шпионски централи и останали в тайна сблъсъци на крупните геополитически сили в хода на най-новата история. Романите на Ян Гиу с главен герой Карл Хамилтън имат невиждан успех и се превръщат в най-продаваната шведска поредица в света.

Книги, подобни на "Вендета: Жива мишена"

Вендета: Операция в Сицилия
-10%

Вендета: Операция в Сицилия

Ян Гиу

11.69 лв.
Първата лъжа печели

Първата лъжа печели

Ашли Елстън

19.99 лв.
Лондонски мостове

Лондонски мостове

Джеймс Патерсън

8.50 лв.
Терапията

Терапията

Себастиан Фитцек

22.00 лв.
Убийства във Флийт Хаус

Убийства във Флийт Хаус

Лусинда Райли

19.95 лв.

Други книги от Ян Гиу

Коментари за "Вендета: Жива мишена"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах