Абонамент за бюлетин
Велика отново

Велика отново

ISBN: 9786197080148
Издател: Еуниката
Издадена: 2017
Брой страници: 240
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 18.00 лв.
Цена: 18.00 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Политика, публицистика, медии, Политика
"Време е да върнем Америка на нейния законен собственик - американския народ.
Няма да играя играта, която политиците играят от десетилетия - само приказват, не вършат нищо, а през това време групите със специални интереси и лобистите диктуват законите ни. Двете крила на политическата върхушка се тресат, защото не могат да ме купят. Аз искам да върна Америка, да я направя отново велика и просперираща и да бъда сигурен, че нашите съюзници ще ни уважават, а противниците ни ще се боят от нас.

Дошло е време за действие. На американците им е омръзнало от обичайните политики. В тази книга аз излагам моята визия да направим Америка велика отново, включително: как да оздравим западащата ни икономика; как да реформираме здравеопазването, за да бъде по-ефикасно и икономично; как да възстановим нашата армия и да започнем да печелим войни - вместо да гледаме как враговете ни вземат инициативата - като същевременно спазим обещанията си към нашите чудесни ветерани; как да направим така, че образователната ни система да предложи на хората, които утре ще търсят работа, необходимите инструменти, за да успеят и как незабавно да върнем работни места в Америка.

Тази книга е моят план: Как да направим Америка велика отново. Не е трудно. Необходим ни е просто някой, който има куража да каже какво трябва да се направи. Няма да го намерим във Вашингтон."

Доналд Дж. Тръмп

★ ★ ★ ★ ★

ДОНАЛД ДЖ. ТРЪМП, избран за президент на Съединените щати през ноември 2016 г., е самата дефиниция на американска история за успех. Той е завършил бизнес училището «Уортън». Утвърден автор, г-н Тръмп е написал повече от петнайсет бестселъра. Г-н Тръмп има повече от двайсет милиона последователи в социалните медии и е пламенен радетел за възстановяването на Америка.
★ ★ ★ ★ ★

Прочетох тази книга за един ден и не можах да я оставя. Вече подкрепям Тръмп като президент, но тази книга ми даде и всички ясни причини за това. Всеки, чието мнение е изцяло оцветено само от това, което пише в основните медии, трябва да прочете тази книга. Да чуе директно от устата на самия човек, какво точно подкрепя и представлява Доналд Тръмп и какво би могъл да направи, за да поведе САЩ в правилната посока.

Читателско мнение

Книги, подобни на "Велика отново"

Господарите на овалния кабинет
-10%

Господарите на овалния кабинет

Кевин Скот

19.71 лв.
Технология на унищожението
-5%

Технология на унищожението

Емил Йотовски

16.06 лв.
Путин, войната и ние
-10%

Путин, войната и ние

Огнян Стефанов

19.80 лв.
Епохата на автократите
-10%

Епохата на автократите

Гидиън Рахман

17.91 лв.
Мафията на жълтите павета
-5%

Мафията на жълтите павета

Калин Тодоров

12.35 лв.

Други книги от Доналд Дж. Тръмп

Коментари за "Велика отново"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах