Абонамент за бюлетин
Везната на доброто
-10%

Везната на доброто

ISBN: 9786199220917
Издател: Атеа Букс
Издадена: 2022
Брой страници: 16
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 10.99 лв.
Цена: 9.89 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Детска литература, Приказки и легенди
Една история, която учи децата да търсят и откриват доброто.

"Ние, възрастните, имаме отговорност към децата да им предоставим работещи инструменти, с които да се справят с предизвикателствата на живота.

Разказът Везната на доброто ще помогне на детето ви да развие умението да търси доброто във всяка ситуация, да прави избор и да се фокусира върху важните неща, за да взема добри решения. Децата имат потенциал да направят света едно по-добро място. Можем да им помогнем като им предоставим подходящите инструменти в подходящата възраст, за да развият те в себе си положителна нагласа към живота, социално-емоционални компетенции и умения за справяне със стреса. С много любов, подкрепа и търпение, стъпка по стъпка, ден след ден това е възможно. Желая ви го от сърце!"
Петя Петрова

"Една красива, топлеща сърцето книга за деца и възрастни, се появява на хоризонта. Написана от Петя Петрова - творец с усет към трептенията на човешката душа. Везната на доброто истински ще ви развълнува.

Героинята, 12-годишната Лори, на прага на своето порастване - между безметежните години на детството и стихийните бури на тийнейджърството, се сблъсква с предизвикателствата на живота и не знае как да продължи напред, за да съхрани вярата си в доброто.

И като контрапункт, се появява и другият персонаж в историята - нейната любима баба Дани, ухаеща на горещ шоколад и ванилени курабийки. Зрелостта ѝ е изпълнена с хармония и финес. С много любов към своята внучка тя ще ѝ покаже фино и деликатно, че светът е шарен. Няма да отрече нито доброто, нито лошото в него - ще поведе за ръка Лори и нас читателите и ще ни поучи, че дори в най-тъмната нощ можем да съзрем светулки.

Петя Петрова е прекрасен разказвач и вдъхновител, помогнала и помагаща на много хора да открият баланса в душите си, да открият отново изворите си на щастие и да последват пътя си. Можем само да бъдем щастливи, че с Везната на доброто тя продължава да вдъхва надежда."

Димитрина Проданова, детски психолог

Книги, подобни на "Везната на доброто"

Пръстенът на рода
-10%

Пръстенът на рода

Петя Петрова

9.89 лв.
Ех, магесническа му работа
-10%

Ех, магесническа му работа

Калоян Захариев

21.68 лв.
ЖАБЧЕТО КВАК

ЖАБЧЕТО КВАК

6.99 лв.
ПОНИТО ТРОПЧО

ПОНИТО ТРОПЧО

6.99 лв.
БУХАЛЧЕТО БУХИ

БУХАЛЧЕТО БУХИ

6.99 лв.

Други книги от Петя Петрова

Коментари за "Везната на доброто"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах