Абонамент за бюлетин
Буря назрява
-10%

Буря назрява

ISBN: 9789542928942
Издател: PROBOOK
Издадена: 2018
Брой страници: 384
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 15.99 лв.
Цена: 14.39 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Трилъри, Криминалета
Дерик Сторм, човекът, на когото се обаждат от ЦРУ, когато искат да разследват нещо в пределите на страната, се връща от почивка в Швейцарските Алпи, когато самолетът му полита към земята с носа напред.

Сторм геройски спасява пътниците, но не успява да се притече на помощ на останалите три самолета, които падат при сходни обстоятелства и всички на борда загиват. ­Интересното е, че много от тях са влиятелни политици, бизнесмени и религиозни лидери. Винаги уклончивият Джедедая Джоунс, началник на безименен отдел на ЦРУ, възлага на Сторм да разследва случая.

Интуицията и куражът му го отвеждат в Монако, Панама сити и Египет, където той се среща с красиви жени, язди разгневени камили и спасява невинни жертви, докато се опитва да залови виновника.

--------------

Ричард Касъл е автор на многобройни бестселъри, включително бестселър поредицата "Жега" за детектив Ники Хийт. Първият му роман "Сред дъжд от куршуми", публикуван още докато Касъл е в колежа, получава престижната награда за криминалната литература "Том Строу" на организацията Ном дьо Плум. В момента Касъл живее в Манхатън с дъщеря си и майка си, които изпълват живота му с радост и вдъхновение.

----------------

Като фен на романите за Ники Хийт, очаквах обичайните събития. Обаче, бях много приятно изненадан, че това е един майсторски написан трилър. Дори е много по-добър от предишните книги за Ники Хийт! Всъщност, много се насладих на книгата. Това е първата част от поредица от три книги за Дерик Сторм. Надявам се оставаналите две книги да са поне толкова добри, ако не и повече.

Читателско мнение

Книги, подобни на "Буря назрява"

Разбиваща жега
-10%

Разбиваща жега

Ричард Касъл

15.29 лв.
Жега и Буря
-10%

Жега и Буря

Ричард Касъл

15.29 лв.
Свирепа Жега
-10%

Свирепа Жега

Ричард Касъл

12.59 лв.
Ледена жега
-10%

Ледена жега

Ричард Касъл

13.49 лв.
Ужасяваща жега
-10%

Ужасяваща жега

Ричард Касъл

12.59 лв.

Други книги от Ричард Касъл

Коментари за "Буря назрява"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах