Абонамент за бюлетин
Болят ме коленете. Какво да правя?
-10%

Болят ме коленете. Какво да правя?

ISBN: 9789543761029
Издател: Жануа '98
Издадена: 2015
Брой страници: 202
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 12.00 лв.
Цена: 10.80 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Медицина и здраве, Медицина, Книги за здравето
Митове и заблуди, свързани с лечението на коленете
Нови подходи към лечението на артрит и артроза
Упражнения за лечение на болките в коленете

Страданията на човек, изгубил способността да свива без болка крака си в коляното, са неимоверни. Опитите на хирурзите да подменят връзките и самата става и да отстранят менискусите дават само временни резултати.

Специалните упражнения, разработени от доктор Бубновски, ще ви помогнат да се избавите от болката и да възстановите коляното си след травма или операция. Благодарение на уникалната му авторска методика пациентите на доктор Бубновски печелят златни медали на Олимпийските игри, на шампионатите на света и Европа, а хората, които нямат отношение към спорта, дори и прехвърлилите седемдесетте, забравят за патериците и спират да куцат.

Книгата ще бъде интересна за всички, които искат да спасят коленете си!

Методът ви, доктор Бубновски, подхожда
за всички стави без изключение.
Наскоро един артист пострада на снимки,
изкълчиха му коляното другари добри...
Маленко с право ви се довери
и днес пак като конче хвърчи!

(Влад Маленко, актьор от Московския театър на Таганка)

Сергей Михайлович Бубновски – доктор на медицинските науки, професор, автор на нов безоперационен метод за лечение на гръбнака и ставите, създател на ново направление в активната кинезитерапия, когато болния сам използва своите сили да се излекува. Това се получава благодарение на вътрешните резерви на организма и разбиране на състоянието на своето тяло. Уникалността на метода се потвърждава от десетте патента за изобретения в областта на медицината.

Доктор Бубновски има няколко медицински специалности е посветил целият си живот на алтернативната медицина. Дългата практика му е позволила да разработи правила, при изпълнението и благодарение на които може да останете здрави и бодри до дълбока старост. Разработения от него метод позволява на всеки човек, без значение на неговото състояние на организма, да се справи със симптомите без да се използват лекарства.

Сергей Бубновски изпозлва като основен метод на лечение „кинезитерапията” - лечение което се състои от правилни движения с използване на специални лечебно- рехабилитационни тренажори. Той съставя програма на занятията, но главно действащо лице е самият пациент.

Метода на Бубновски спомага за лечение на заболявания не само на опорно-двигателната система, но и освобождаване от лекарствената зависимост при заболявания като: коронарна болест на сърцето, хипертония, астма, диабет, лечение на заболявания на тазовото дъно – простатит, аднексит и други.
Понастоящем доктор Бубновски се явява председател на регионалния обществен фонд за съдействие на функционалното възстановяване на здравето и физическата рехабилитация на хора – „Здраве, Екология, Спорт”. Ръководи центъра по кинезитерапия в Москва, също така под негово лично ръководство са открити повече от 80 регионални центъра.

Всеки негов пациент, получава индивидуално разработена програма на лечение, изпълнението на която води до премахване на болката и възстановяване на пълноценната трудоспособност. Само подобен резултат може да се счита за истинско оздравяване! Вашето здраве е във вашите ръце!

Книги, подобни на "Болят ме коленете. Какво да правя? "

Дисковата херния не е присъда
-10%

Дисковата херния не е присъда

Сергей Бубновски

10.80 лв.
Код на здравето на сърцето и ставите
-10%

Код на здравето на сърцето и ставите

Сергей Бубновски

14.40 лв.
Здраве през стъпалата
-10%

Здраве през стъпалата

Сергей Бубновски

10.80 лв.
Имунитетът
-10%

Имунитетът

Сергей Бубновски

12.60 лв.
Здрави съдове, или защо са му на човек мускулите
-10%

Здрави съдове, или защо са му на човек мускулите

Сергей Бубновски

10.80 лв.

Други книги от Сергей Бубновски

Коментари за "Болят ме коленете. Какво да правя? "
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах