Абонамент за бюлетин
Без теб
-10%

Без теб

ISBN: 9786191641833
Издател: Enthusiast
Издадена: 2015
Брой страници: 464
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 16.00 лв.
Цена: 14.40 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Проза
При тежка самолетна катастрофа на френско-швейцарската граница единственият оцелял е тримесечно бебе. Но в самолета със своите родители са пътували две момиченца на една и съща възраст с руси коси и сини очи. Кое е оцелялото? Две семейства – едното богато, другото съвсем скромно – водят истинска война, за да получат родителските права над чудотворно спасеното бебе, което медиите наричат Водното конче. Годината е 1981 и съвременните технологии за идентифициране все още са непознати...

И така – Лиз-Роз или Емили?

Осемнайсет години по-късно един частен детектив твърди, че е решил загадката – минути, преди да бъде убит! Но той оставя наследство – тетрадка, в която описва стъпка по стъпка цялото разследване. Без да се усети читателят е въвлечен в едно лудо преследване на истината – и така, докато паднат всички маски. Дали случайностите и съвпаденията не са просто ответни удари на съдбата? Или някой от самото начало манипулира всички замесени в драматичната история?

Увлекателен роман за единствената оцеляла от самолетна катастрофа и за това как търсеното на изгубената й идентичност разтърсва живота на всички, които я познават...

----------------

Мишел Бюси е френски политолог и автор на криминални романи. През януари 2014 г. той заема 8 място в престижната класация на „Фигаро“ за продажби на книги на френски автори.

Започва да пише романи през деветдесетте години на миналия век. Темата на първия му роман е десантът в Нормандия, но той е отказан от издателите, на които авторът го предлага. Продължава с писането на новели, сценарии, които обаче не стигат до публикуване. Едва 10 години по-късно отново се връща към идеята за роман, провокиран от свое пътуване до Рим, по време на бума на книгата на Дан Браун „Шифърът на Леонардо“. През 2006 г. той издава при малък провинциален издател в скромен тираж полицейския роман „Кодът Люпен“. Този първи негов публикуван роман до момента има 8 издания.

Необходими са още няколко години, за да може и следващите му романи – например „Смърт край Сена“ и „Черните нимфи“ – да постигнат успех и да увеличат продажбите си. Именно публикуването на романа „Без теб“ изстрелва автора на върха на класациите и го прави изключително популярен. За да стигне през януари 2015 г. в топ 5 на най-продаваните френски автори.

Книги, подобни на "Без теб"

Три живота седмично
-10%

Три живота седмично

Мишел Бюси

19.80 лв.
Нищо не може да те заличи
-10%

Нищо не може да те заличи

Мишел Бюси

18.00 лв.
Мама греши
-10%

Мама греши

Мишел Бюси

18.00 лв.
Черните лилии
-10%

Черните лилии

Мишел Бюси

14.40 лв.
Бал във Версай

Бал във Версай

Даниел Стийл

19.99 лв.

Допълнителни материали Други книги от Мишел Бюси

Коментари за "Без теб"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах