Абонамент за бюлетин
Атон - криминален роман
-10%

Атон - криминален роман

ISBN: 9786197280401
Издател: Атеа Букс
Издадена: 2018
Брой страници: 272
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 18.00 лв.
Цена: 16.20 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Художествена литература, Преводна литература, Криминалета
Атон, Гърция, средновековни манастири, овощни градини и маслинови дървета…

В контраст с дълбоката духовност и смирение, които заобикалят целия тайнствен полуостров, най-ужасното престъпление на века се подготвя пред очите на нищо неподозиращите монаси.

Обладана от приказните сюжети на легендите, разказвани в детството ?, младата Изабел, току-що защитила магистратура по История и произход на Света гора, се впуска в авантюристично пътешествие из загадъчните селения на Атон.

Комисар Филип Дорсел, воден от бащински инстинкт и безпогрешен нюх на следовател от Отдела по антитероризъм на френската полиция, тръгва по нейните дири, за да попадне във вихрен водовъртеж от напрегнати събития. Девственото място се превръща в арена на най-тъмните човешки страсти и на извечната битка между добро и зло.

Дали ще успеят да осуетят заплахата от смъртоносния вирус, роден в суперсекретна лаборатория в едно от подземията на манастирите, и да попречат на един болен човешки мозък да завладее света с цената на хиляди невинни жертви?

Романът „Атон“ е изключително динамична и интригуваща история с дъха на добре заплетените криминални истории, имащ силна отправна точка за завладяващо филмово развитие и със сериозна заявка за следващи срещи.

----------------------

Франческо Фратини е роден във Варезе (Италия) – град на границата с Швейцария, през 1966 г. Занимава се с фирмено консултиране, мениджмънт и административно управление.

Живее и работи в България от 2009 г., като подпомага италианските предприемачи да инвестират в страната. Благодарение на усилията му, през тези години са се родили над 250 италиански фирми с успешна реализация у нас.

Истинската му страст обаче винаги са били криминалните романи, шпионските филми и юридическите трилъри. Идолите му в литературата са Дан Браун и Патриша Хайсмит, а киното го пленява заради Ал Пачино и Жан Рено.

Приятелите на италианеца Франческо Фратини често се шегуват, че е българин извън прикритие. Заради избора му да живее, да работи, да мечтае и да обича България. И заради неспирното му увлечение към загадъчното, което тук е в изобилие.

Книги, подобни на "Атон - криминален роман"

Атон

Атон

Франческо Фратини

19.00 лв.
Първата лъжа печели
-10%

Първата лъжа печели

Ашли Елстън

17.99 лв.
Криминален клуб "Марлоу"

Криминален клуб "Марлоу"

Робърт Торогуд

23.00 лв.
Гневът на самодивите
-10%

Гневът на самодивите

Григор Бануши

22.50 лв.
Лондонски мостове

Лондонски мостове

Джеймс Патерсън

8.50 лв.

Други книги от Франческо Фратини

Коментари за "Атон - криминален роман"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах