Абонамент за бюлетин
Асът на продаването

Асът на продаването

ISBN: 9789549261929
Издадена: 2011
Брой страници: 176
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.00x21.00
Корична цена: 16.80 лв.
Цена: 16.80 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Икономическа литература, Маркетинг и реклама
Продаването е най-важната дейност в света!

За важността на професията на продавача Н.К.В. принц Филип Херцог на Единбург казва следното: "Изтъкване на очевидното е да кажем, че всяко произведено количество стоки, независимо колко е голямо, е лишено от всякаква стойност, освен ако не бъде продадено срещу пари. Продажбата е връхната точка на всяко търговско или промишлено начинание."

"Асът на продаването" е бизнес-книга, която българските читатели очакват близо 20 години след първата издадена на български език книга на Джон Фентън – "Как да продаваме срещу конкуренцията" през 1992.

Всичко, което трябва да знаете за продаването се намира в тази книга. Ще го възприемете като вдъхновяваща, почтена и доходоносна дейност след като я прочетете. Не задължително в този ред.

За автора
Джон Фентън е вероятно най-популярният бизнес гуру на Великобритания.
Опитът му в продажбите, управление на продажбите и управленски опит на висше ниво е натрупан в индустрии като хидравликата, подемно-транспортната техника, машиностроенето, производството на мебели, пластмасовите заготовки, системите за обработка на документи, книгоиздаването, професионалните услуги и управлението на имоти. Обучавал е търговци и мениджъри по целия свят в стотици други бизнес сектори.
Джон Фентън е човекът, обявил 1983 г. за Година на продаването.
В същата тази година, благодарение на 25 масови публични демонстрации на тема продажби и на Националната конференция по продажби в "Роял Албърт Хол" той помага на 47 000 британски продавачи да открият техния собствен професионален път в тогавашната "голяма рецесия".
Пет от най-продаваните му книги са коментирани от Негово кралско височество принц Филип, херцог на Единбург чрез неговата визия за професията на продавача. През 1989 г. Джон Фентън продава бизнеса си за почти десет милиона паунда и си взима двугодишен отпуск, по време на който защитава докторска степен по приложна психология, магистърска степен по бизнес администрация и бакалавърска по маркетинг, след което основава "Джон Фентън Стратеджемс" АД.
Джон Фентън говори на продавачите и мениджърите за ПОБЕДА, за постигането на невероятни резултати, за това да не отстъпват първото място на конкурентите си, да развиват собствената си и жизнено важна положителна настройка, да бъдат креативни, да се отличават и да бъдат по-добри от останалите.

Книги, подобни на "Асът на продаването"

Рисуването и бизнесът

Рисуването и бизнесът

Деян Минчев

29.00 лв.
Запазената марка на Безос
-5%

Запазената марка на Безос

Кармайн Гало

31.35 лв.
Партньорски маркетинг For Dummies
-5%

Партньорски маркетинг For Dummies

Пол Младенович, Тед Судол

23.75 лв.
Маркетингова кука
-10%

Маркетингова кука

Брендън Кейн

13.50 лв.
Направлявай избора им
-10%

Направлявай избора им

Ричард Шотън

19.80 лв.

Други книги от Джон Фентън

Коментари за "Асът на продаването"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах