Абонамент за бюлетин
Астро-лунен календар 2018
-10%

Астро-лунен календар 2018

Издател: Кибеа
Издадена: 2017
Брой страници: 272
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 11.00x15.00
Корична цена: 7.00 лв.
Цена: 6.30 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Астрология и нумерология
„АСТРО-ЛУНЕН КАЛЕНДАР“ за 2018 година предоставя инфор­мация за взаимодействието на Слънцето и Луната със Земята във всеки един от 365-те календарни дни. Основната му цел е да под­помогне читателите в подредбата на програмата им за делника и да ги насочи правилно да се възползват от своята енергия и енер­гията на Слънцето и Луната за осъществяване на главните си стремежи, без да губят сили за маловажното.

През първото десетилетие на настоящия 21 век смятахме за достатъчно навременна реакция да определим „точното време“ за едно или друго наше действие.

През настоящото десетилетие се налага да имаме реакция не само за обичайните, делничните неща. Трябва ни будност, за да отреагираме на събития, втурващи се в живота ни извън нашата воля и възможност за предвиждане. Зачестиха насилствените, нео­чакваните прекъсвания на обичайния човешки делничен ритъм, следствие на терористични атаки. Това изрично налага различно разпределяне на вниманието ни във всекидневието. Истинското ни оръжие срещу тероризма е себепознанието, която ни отвежда към любовта към себе си на първо място. Кога­то се справяме с лекота с живота и с онова, което той ни подна­ся, тогава по-слабо ще се страхуваме от него. „АСТРО-ЛУНЕН КАЛЕНДАР 2018“ отделя специално внимание на тези опасности, както в общия текст, предхождащ новата сед­мица от годината, така и вътре в таблиците за съответния й ден с обозначенията за необходимост от разтоварване (за медитация, за диета за ума).

През второто десетилетие от 21 век значението на съ­ветите от „АСТРО-ЛУНЕН КАЛЕНДАР 2018“ ще заемат все по-важно място и в друга сфера от живота ни: при подсигуряването и за приготовлението на храната ни. Тенденцията говори, че „неустойчивото земеделие“, което про­извежда храни не на полето, не в оранжериите, а вкъщи, при до­машни условия, ще заема все по-голям дял в подсигуряването за нашето препитание.Така съветите в този календар ще утроят в бъдеще значението си в качеството си на ръководство за успешно справяне и с тази задача.

Тук е важно да се каже, че „АСТРО-ЛУНЕН КАЛЕНДАР 2018“ не иска да ни променя, а да ни покаже как нашата индивидуалност може да „живее в синхрон с времето и с промените в него“.

2018 година е Годината на планетата Венера. Преди повече от 700 години халдейците според реда, по който се нареждат плане­тите от септенера, са определяли не само характера на пред­стоящия период. След продължителни наблюдения на промените на небето те са установили връзка между появата на определена планета и конкретни събития на Земята в техния живот.

2018 година, Годината на Венера, има водещи планетни конфи­гурации, чието въздействие ние вече познаваме от предишните няколко години. Но и се различава от тях.

2018 година е единствената до 2020 (от второто десетилетие на 21 век), за която силното, категорично въздействие Уран/Плутон в квадратура губи значението си.

Явно, „урановият“ човек, а това сме всички ние, които днес градим живота, също променя характера си. А както знаем, „ура­новият“ човек настоява да се развива бързо, да получава и да от­дава бързо своята енергия и без съжаление и угризения да над­живява онези форми, които повече не са му потребни. Няма да се справим добре с живота през Епохата на Водолея, ако не се научим бързо и точно да отличаваме ВАЖНОТО и МАЛОВАЖНО­ТО. Нямаме време за непродуктивни ходове.

Уран изисква от нас да мислим по „урановски“. Понятията, ин­формацията и изводите в „АСТРО-ЛУНЕН КАЛЕНДАР 2018“ ни на­сочват към изграждане на разумно, здравословно в стопански и житейски смисъл поведение, неговата подредба и основна зада­ча е да ни подскаже как съзнателно да избягваме хаоса в мисли­те си.

Животът многократно е доказал верността на езотеричното твърдение: Каквото отгоре, такова отдолу!

Книги, подобни на "Астро-лунен календар 2018"

Астро-лунен календар 2019
-10%

Астро-лунен календар 2019

Даниела Евстатиева

6.75 лв.
Тайният език на рожденните дати в нумерологията

Тайният език на рожденните дати в нумерологията

29.90 лв.
Мистериите на Луната
-10%

Мистериите на Луната

Ясмин Боланд

19.80 лв.
Записките на един астролог
-5%

Записките на един астролог

Михаил Левин

25.65 лв.
Хюман дизайн

Хюман дизайн

19.99 лв.

Други книги от Даниела Евстатиева

Коментари за "Астро-лунен календар 2018"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах