Абонамент за бюлетин
Астро-лунен календар 2016
-10%

Астро-лунен календар 2016

Издател: Кибеа
Издадена: 2015
Брой страници: 264
Корица: Мекa
Език: Български
Корична цена: 5.00 лв.
Цена: 4.50 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Астрология и нумерология
"Астро-лунен календар 2016" предоставя информация за взаимодействието на Слънцето и Луната със Земята във всеки един от 365-те календарни дни. Основната му цел е да подпомогне читателите в подредбата на програмата им за делника и да ги насочи правилно да се възползват от своята енергия и енергията на Слънцето и Луната за осъществяване на главните си стремежи, без да губят сили за маловажното. Всеки ще се съгласи, че живеем в екстремни времена, когато денонощието все не ни достига за нещата, които харесваме, за хората, които обичаме. Средищно място заема въпросът за избора. Всеки ден, всеки час, всяка минута някой прави избор, а друг се отказва да избере. И двете решения са в състояние да повлияят върху живота ни.

През първото десетилетие на настоящия 21 век смятахме за достатъчно навременна реакция да определим "точното време" за едно или друго наше действие. За 2016 година е в сила една съществена особеност – това е година на Марс. Авторката е отделила специално място за интерпретациите на важните моменти и периоди от годината. От астрологична гледна точка настоящата година, както и 2014-та, ще има силна връзка с "обществените" ("външните") планети: Сатурн, Уран, Нептун и Плутон. Познавайки техните характеристики и сила на въздействие, логично е да си помислим, че часовниците ни ще започнат да тиктакат още по-бързо. Гарант за това е най-вече присъствието в играта на планетата Уран – управителя на нашето време.

В Епохата на Водолея (ние живеем в нейните граници) Уран се свързва с енергията на атома, със светкавичните реакции и с непредвидимите последствия. "Урановият" човек настоява да се развива бързо, да получава и да отдава бързо своята енергия и без съжаление и угризения да надживява онези форми, които повече не са му потребни. Няма да се справим добре с живота през Епохата на Водолея, ако не се научим колкото е възможно по-бързо и точно да отличаваме важното и маловажното. Нямаме време за непродуктивни ходове. Уран изисква от нас да се научим да мислим по "урановски": насочва ни към изграждане на разумно, здравословно в стопански и житейски смисъл поведение, с основната задача съзнателно да избягваме хаоса в мислите си.

Това е задача на "Астро-лунен календар" за високосната 2016 година.

"Надявам се читателите да прилагат прочетеното, както и предложените от мен в този календар правила и препоръки, ръководейки се от собствената си преценка, от познанията си и в съответствие с обстоятелствата на мястото, на което се намират (като метеорологичното време, например)."
Даниела Евстатиева, астролог

Книги, подобни на "Астро-лунен календар 2016"

Астро-лунен календар 2019
-10%

Астро-лунен календар 2019

Даниела Евстатиева

6.75 лв.
Астро-лунен календар 2018
-10%

Астро-лунен календар 2018

Даниела Евстатиева

6.30 лв.
Мистериите на Луната
-10%

Мистериите на Луната

Ясмин Боланд

19.80 лв.
Записките на един астролог
-5%

Записките на един астролог

Михаил Левин

25.65 лв.
Хюман дизайн

Хюман дизайн

19.99 лв.

Други книги от Даниела Евстатиева

Коментари за "Астро-лунен календар 2016"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах