Абонамент за бюлетин
Астрологията за избора на професия
-5%

Астрологията за избора на професия

ISBN: 9786197216479
Издател: Лира Принт
Издадена: 2022
Брой страници: 392
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.00
Корична цена: 21.00 лв.
Цена: 19.95 лв.
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Религия и митология, Астрология и нумерология
Всички заключения в разработката са резултат от изследователска работа върху почти четири хиляди индивидуални хороскопа, извършена от автора в продължение на 20 години.

В първата част ще разберете към какви наклонности и заложби предопределя акцентирането на съответните зодиакални знаци. Следва детайлен анализ на асцендента – според неговия знак и декада. Най-подробно е разработена темата как се отразява разположението на всяка планета по знаци и домове върху призванието. Вронски обръща особено внимание на ретроградните позиции и тяхното тълкувание. Изключително любопитна е последната част от книгата, която съдържа особено ценна информация за поставянията на лунните възли, Хирон, Прозерпина, Черната Луна и Селена.

------------------
Сергей А. Вронски е известен астролог, хирург, екстрасенс, лечител и психотерапевт, доктор по медицина и философия. Роден е през 1915 г. в Рига. В детството получава първите знания по астрология. Завършва образованието си в Берлинския медицински институт и в секретен институт на Третия райх, където под егидата на Вернер фон Браун изучава окултни науки: източни лечебни техники, хипноза, парапсихология, космобиология. След 1938 г. лекува нетрадиционно онкологични заболявания, работи за върхушката на власт, третира честите главоболия на Хитлер с биоенергия, като същевременно шпионира за СССР. През Втората световна война служи като военен лекар в Африка, докато заповед на Сталин не го връща в СССР. Там работи като хирург и директор на училище. През петдесетте години е в немилост, но с протекцията на Андропов се установява в Москва, където ръководи първите групи по екстрасензорно възприятие и астрология, лекува с биоенергия.

Вронски възражда астрологията в Русия. Наричан „Нострадамус на XX век и Щирлиц“, той оставя много тайни след кончината си през 1998 година.

--------------------
"Моята книга е посветена на тези, които се вълнуват от въпроса за избора на професия: родители, подрастващи и млади хора със сериозно намерение да намерят повече или по-малко подходяща специалност за себе си – работа, свързана с тяхното призвание, душевна нужда, физически и интелектуални възможности. Препоръчва се и на онези, които все още се съмняват в своите таланти…

Всички знаем и отлично разбираме, че професия, специалност, работа, която не отговаря на вътрешните нужди, е просто мъчение за самия човек и тегоба за колегите му и околните. Последствието от грешен, неуспешен избор на професия е вечното търсене на нещо по-добро и повтарящата се смяна на работата и редуване на позициите…

Разположението на по-голямата част от планетните констелации в диаграмата на хороскопа говори много точно и правдиво за склонностите на индивида, за неговите таланти и способности.

Именно тях ще разгледам в тази книга..."

Сергей Алексеевич Вронски

Книги, подобни на "Астрологията за избора на професия"

Транзитология, част 3: Транзитите на Марс, Юпитер и Сатурн
-5%

Транзитология, част 3: Транзитите на Марс, Юпитер и Сатурн

Сергей А. Вронски

17.10 лв.
Планетите в критични градуси
-5%

Планетите в критични градуси

Галина Волжина

12.35 лв.
Открий за какво си създаден. Хюман дизайн за начинаещи

Открий за какво си създаден. Хюман дизайн за начинаещи

32.00 лв.
Тайният език на рожденните дати в нумерологията

Тайният език на рожденните дати в нумерологията

29.90 лв.
Мистериите на Луната
-10%

Мистериите на Луната

Ясмин Боланд

19.80 лв.

Други книги от Сергей А. Вронски

Коментари за "Астрологията за избора на професия"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах