Абонамент за бюлетин
Автоимунен палео протокол. Овладейте автоимунните заболявания и излекувайте организма си

Автоимунен палео протокол. Овладейте автоимунните заболявания и излекувайте организма си

Издател: Вдъхновения
Издадена: 2018
Брой страници: 408
Корица: Твърда
Език: Български
Размери: 24.00x30.00
Корична цена: 55.00 лв.
Цена: 55.00 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Медицина и здраве, Книги за здравето
Страдате ли от усложнено заболяване, което изисква медицински интервенции, медикаменти или хранителни добавки?

Д-р Сара Балантайн ще ви обясни кои са най-полезните медицински изследвания, терапии и хранителни добавки (както и кои са най-неефикасните), за да ви помогне да започнете диалог с лекаря си.

Именно поради тази причина "Автоимунен палео протокол" е най-подходящият източник на информация за всеки, който живее с автоимунно заболяване. Защо да страдате и секунда повече? Върнете си здравето с "Автоимунен палео протокол"!

-----------------

"Първата ми мисъл, докато прелиствах екземпляра от Палео подходът, който получих за рецензия, беше „леле-мале“. Втората ми мисъл беше, че „тази книга променя правилата на играта“, а третата – „еха, това не го знаех“ (а аз знам много). Четвъртата, петата и шестата ми мисъл бяха смесица от горните три. Дори при изобилието от справочници и готварски книги за алтернативна медицина и палео хранене, с които разполагаме днес, никога не сте виждали книга като тази.

Не случайно никой не е написал такава книга досега: д-р Сара Балантайн, PhD, е единственият автор с подходящата за тази цел квалификация. Като черпи от опита си с научни изследвания в областта на медицината, събраната от над 1200 публикации информация и собствените си здравословни проблеми, Сара е съставила изключителен наръчник с препоръки за храненето и начина на живот, които ще регулират дейността на имунната ви система, за да може тялото ви да спре да се самоатакува и най-после да оздравее.

Сара притежава забележителната способност да обяснява сложни научни понятия по лесен и в същото време не прекалено опростен начин. Тя е приложила този свой талант и впечатляващите си специализирани илюстраторски умения, за да създаде удивително във визуално отношение ръководство, предназначено да разреши много важен проблем на общественото здраве: автоимунните заболявания.

Тази книга запълва празнотата в литературата по темите на здравето и храненето не само защото набляга върху автоимунните заболявания и имунното здраве като цяло, а и заради разностранния си подход. Сара не се е задоволила само да обясни как храненето се отразява върху имунното здраве. Тя подчертава и важността на факторите от начина ви на живот, например колко спите и се движите, дали се справяте добре със стреса и дали организмът ви регулира добре нивата на най-различни хормони, които оказват влияние върху имунното ви здраве. Защото, темата не се изчерпва с това какво ядете.

Книгата Палео подходът не само обяснява какво да промените, но ви вдъхновява и мотивира да го направите. В този смисъл Палео подходът наистина е ръководство, в което се разясняват причините и се предлагат практически стратегии за прилагане на промените в храненето и начина на живот, за да подобрите здравето си. Увлекателните и разбираеми обяснения на Сара, както и нейните новаторски, но прагматични идеи ще ви помогнат най-накрая да разберете как всички парченца от пъзела застават по местата си, за да образуват опростен списък от изпълними правила за подобряване на здравето ви.

Палео подходът е най-пълният източник на информация в помощ на пациентите, които търсят натурално, но ефикасно решение за справяне със заболяването си. Основана единствено на съвременни научни изследвания, тази книга представлява мост между пациентите и техните лекари. Най-накрая промените в храненето и начина на живот заемат централно място в схемите за лечение на пациентите. Най-после страдащите от автоимунни заболявания разполагат с практично дългосрочно решение, за да контролират симптомите и да обърнат хода на болестта си."

Роб Улф

Книги, подобни на "Автоимунен палео протокол. Овладейте автоимунните заболявания и излекувайте организма си"

Автоимунен палео протокол - готварска книга

Автоимунен палео протокол - готварска книга

Д-р Сара Балантайн

55.00 лв.
Лечебните адаптогени

Лечебните адаптогени

Теро Исокаупила, Даниел Раян Бройда

19.95 лв.
Край на умората на надбъбречните жлези

Край на умората на надбъбречните жлези

Изабела Уенц

28.00 лв.
Край на умората на надбъбречните жлези - твърда корица

Край на умората на надбъбречните жлези - твърда корица

Изабела Уенц

35.00 лв.
Целебната сила на кълновете и микрозелените растения
-10%

Целебната сила на кълновете и микрозелените растения

Олга Романова

12.59 лв.

Други книги от Д-р Сара Балантайн

Коментари за "Автоимунен палео протокол. Овладейте автоимунните заболявания и излекувайте организма си"
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах