Абонамент за бюлетин
АВАТАР - Ръководство за оцеляване на Пандора
-10%

АВАТАР - Ръководство за оцеляване на Пандора

ISBN: 9789547614383
Издател: ИнфоДАР
Издадена: 2010
Брой страници: 224
Корица: Мекa
Език: Български
Размери: 14.50x21.50
Корична цена: 18.00 лв.
Цена: 16.20 лв.
ИзчерпанаИзчерпана
Вижте книги с подобно съдържание и в следните категории: Преводна литература
ОФИЦИАЛНОТО ДОПЪЛНЕНИЕ КЪМ НАЙ-УСПЕШНИЯ ФИЛМ В ИСТОРИЯТА НА КИНОТО

Чудовищни магнитни бури. Смъртоносни животни. Токсична атмосфера. Ненадмината красота и духовна хармония. Това е несравнимият с всичко земно свят на планетата Пандора. Този секретен доклад разкрива подробности за непознатата екосистема на тази луна, за нейната флора и фауна, за културата, езика и физиологията на местното население, расата На’ви. В допълнение към детайлната информация за живота на Пандора ръководството съдържа и уникален На’ви–български речник, както и текстове на песни на На’ви. Докладът включва и подробни поверителни описания за технологиите и оръжейната система на Администрацията по развитие на ресурсите – най-голямата търговска организация, притежаваща правата да разработва богатата на минерали Пандора.

Книги, подобни на "АВАТАР - Ръководство за оцеляване на Пандора"

Пътепис
-5%

Пътепис

Евлия Челеби

16.15 лв.
Пътепис
-5%

Пътепис

Евлия Челеби

20.90 лв.
Сини Зони. 9 урока по дълголетие от хората, живели най-дълго

Сини Зони. 9 урока по дълголетие от хората, живели най-дълго

Дан Бютнер

20.00 лв.
Когато си играя с котката, откъде да знам дали тя не си играе с мен?
-10%

Когато си играя с котката, откъде да знам дали тя не си играе с мен?

Саул Фрамптън

19.80 лв.
Ало, водка? Обажда се Челси
-5%

Ало, водка? Обажда се Челси

Челси Хендлър

11.40 лв.

Други книги от Мария Вилхелм

Коментари за "АВАТАР - Ръководство за оцеляване на Пандора"
аничка - 06/04/2010
Книгата НЕ Е по историята на филма, тя просто уписва растенията и животните на Пандора, поне до колкото аз я разгледах в книжарницата.Що се отнася до филма...аз гледах и наистина е красиво направен и историята не е кой знае какво, понеже не единствения филм за тва как планетата е замтрсена и утиваме на нова планета.Колкото до качеството-не знам какво да кажа.Аз не мисля, че качеството е много по-различно, защото само рекламите(всъщност не всичките...)и субтитрите бяха на 3D, но както и да е.

Avatar - 29/03/2010
Аватар не струва и 5 пари като сюжет.Това не е филм със специални ефекти, а специални ефекти без филм ... като реклама на съвремения софтуер за триизмерни графики, нищо повече.

. - 27/03/2010
Аватар си е един "by the book" филм от начало докрай. Събрани са всички клишета, които може. Все пак адмирации за начина, по който това е направено. Иначе книгата е готина, днес ми я дадоха да я прегледам.

вал - 09/03/2010
Книгата е много красива и интересна, пълна е с илюстрации и снимки и много готини неща за Пандора и света на Аватар. Филмът като цяло доста наблягаше на зрелището и по-малко на факти и сюжет, но в тази книга са дадени страшно много интересни неща които е нямало как да са показани и обяснени във филма. Просто задължителна за всеки фен! Българо - Нa'ви речника май идва малко отгоре, но поне е забавен за четене :D

Ллл - 06/03/2010
уникален филм и един от най-добрите!!!!!! гледайте го ако не сте :)))
номерр едноооо

sweety - 06/03/2010
ynikalen film trqbbva da ste go gledali za da znaete za kvo govorq "Avatar" e nomer edno :)))))))))) :*

Джон - 06/03/2010
Книгата ми звучи интересно и определено ще си я купя!!!
Колкото до филма Аватар... Не напразно е награден с 5 или 6 награди за най-добър филм за 2009-та година, да не говорим, че има приблизително 10 предложения за Оскар. Световната мания по Аватар показва, че не е нещо лошо, рекламата също е важна, но както се казва "Публиката оценява най-добре" :] Билетите може и да са били скъпи, но факта си е факт, Аватар е най-успешния филм. Филма трябва да се гледа на кино, за да се оцени добре според мен. Аватар просто е един голям скок в сферата на киното и няма да бъде забравен още много години. А колкото до Титаник, има си почитатели, но нека не се забравя, че когато излезна голяма част от мъжете не го харесаха, както правим това сега със Здрач!(Не го понасям това...)
ПП: Не искам да правя реклама нито на Аватар, нито на нищо, нито пък съм тръгнал да обеждавам хората, че Титаник и Здрач не струват ;)

Zion - 02/03/2010
da naistina e nai uspe6niq, ot kum prihodi.Qsno e biletite sa po skupi i golqma reklama ima6e i filma, no kato se zamislq istoriqta e ni6to osobeno.Ima kude po smisleni filmi ot Avatar i ne sa box office uspeh.Dobur e, no ne e nai dobriq film za men......

someone - 02/03/2010
tazi kniga e syzdadena avtora i da pripe4eli nqkoi lev kato sloji zaglavie AVATAR. Super typo spored men |(. 6te e tupa i skypa.

Явор - 02/03/2010
Аватар е най добрия филм, правен досега. Не го пиша ей така да се заяждам. Просто тои е нещо като крайъгълен камък - каквито бяха Междузвездни войни (4,5,6 серия), Терминатор 2 и Матрицата. Като сюжет в него няма нищо кой знае какво, но мисля че е едно от най красивите неща които съм гледал през живота си. А относно приходите - все пак това е филм които се гледа на кино. Не става да си го дръпнеш на компютърчето.

стр. 1 от 2
1 2
Добави коментар »
 
Полетата, отбелязани със *, са задължителни.
Моля, използвайте кирилица!
Мнения, които нарушават добрия тон, ще бъдат изтривани от администратора.
Име*
E-mail
Антиспам код*   генерирай нов код
Коментар*

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах